Your rainbow panorama_Orginal_2 aarhusaa Your rainbow panorama_Orginal_3

Få Aahus Revision til at gennemgå dit regnskab

Din lokale revisor

Få styr på skat og moms

Opstart af virksomhed

Som nystartet Iværksættere har man brug for at koncentrere sig om at realisere ens forretningsidé. Det er vigtigt at man som iværksætter søger al den rådgivning der er tilgengælig. Rådgiver som revisorer og advokater, har en dybere kendskab til iværksætternes vilkår og muligheder, herunder lovgivning og regler - og alle de forhold, som kan lægge hindringer i vejen for at opnå succes.

Hos en nystartet virksomhed, opstår der typisk spørgsmål som for eksempel:

  • Skal min virksomhed momsregistreres?
  • Hvad skal jeg vide om lønregnskaber m.m., hvis jeg skal ansætte en ny medarbejder?
  • Hvad bør jeg vide om skat og moms, og hvornår skal jeg indberette?
  • Hvilke krav er der til virksomhedens bogholderi - hvordan håndterer jeg indtægts- og udgiftsbilag, og hvilke rapporter skal jeg udarbejde?
  • Hvordan lægger jeg et budget, og hvordan bruger jeg det løbende til at sikre mig min målsætning for virksomhedens resultater?

Alle ovennævnte spørgsmål og mange flere kan vi hjælpe dig med hos AARHUS REVISION. Vi rådgiver om alle de økonomiske spørgsmål, der naturligt opstår, når du skal til at starte virksomhed eller er kommet godt igang.

Særlig tilbud - Overvejer du at starte ny virksomhed eller har du en nystartet virksomhed, og har du brug for professionel rådgivning så bestil en gratis konsultation hos en af vores revisorer - Udfyld kontaktformularen under fanen kontakt - så vi sammen kan komme igang med at realisere din virksomheds ambitioner.