Your rainbow panorama_Orginal_2 aarhusaa Your rainbow panorama_Orginal_3

Få Aahus Revision til at gennemgå dit regnskab

Din lokale revisor

Få styr på skat og moms

Regnskab og revision

De seneste nyheder indenfor regnskab- og revisionsområdet præsenteret i form af omtale og kommentarer til nye regler og tiltag. Indeholder uddybende artikler om aktuelle emner indenfor regnskab og revision. Emner der både er aktuelle og interessante for mange virksomheder.

Nyheder

Privatbenyttelse af gulpladebiler

EU har nu godkendt ordningen om udstedelse af dagsbeviser, så det nu er muligt at anvende firmaets gulpladebiler mod betaling af et dagsgebyr. Hensigten med ordningen er, at en gulpladebil under 4 ton lejlighedsvis kan udtages til private formål, uden at det får moms og skattemæssige konsekvenser eller uden betaling af privatbenyttelsesafgift.

Dagsbeviserne skal købes via TastSelv Borger eller TastSelv Erhverv. Beviset skal senest købes en time før det skal anvendes og gælder i et døgn. Dagsbeviset skal altid medbringes i bilen, og det er brugerens ansvar at have kvitteringen med. For biler med en totalvægt mellem 3 og 4 ton skal virksomheden beregne en udtagningsmoms. Momsen beregnes efter de normale udtagningsregler og beror derfor på en subjektiv vurdering af værdien af den private anvendelse af bilen.

Der kan købes op til 20 dagsbeviser om året pr. bil.